ca
93 170 81 74
The perfect sEnse
Demana cita Test en línia

The perfect sense

Tecnologia optomètrica

Comptem amb tecnologia d’última generació per a detectar abans i millor qualsevol tipus d’alteració visual.

La visió és un sentit complex en el qual participen múltiples estructures físiques que van des de l’ull fins al cervell. Qualsevol petita alteració en qualsevol d’aquestes estructures es traduirà en una simptomatologia.

Afortunadament, moltes malalties poden detectar-se en una fase primerenca, quan ni tan sols han començat a donar simptomatologia. Incorporar l’ajuda de l’última tecnologia en la fase diagnòstica pot ser vital..

Tractaments més eficaços

En The Perfect Sense comptem amb innovadora maquinària de gran precisió que, a més d’ajudar-nos a diagnosticar correctament, ens permet aplicar tractaments 100% adaptats a la morfologia ocular de cada pacient o a les característiques individuals de les seves alteracions.

En el nostre centre posarem a la teva disposició la següent tecnologia durant les fases de detecció i tractament de problemes visuals.

 • Retinografia
  Retinografia

  Prova diagnòstica no invasiva que permet obtenir una imatge en color de la retina o fons de l’ull.
  Aquesta prova s’utilitza a la medicina i és capaç de detectar si estructures com els vasos sanguinis, màcula o nervi òptic es troben en bon estat. Qualsevol mal sobre aquestes estructures oculars poden provocar pèrdues de visió irreversibles.

 • Biomicroscopia
  Biomicroscopia

  Prova de detecció en la qual realitzem una exploració de l’ull del pacient amb un microscopi que ens permet detectar i controlar les alteracions de la superfície ocular.
  Les estructures que es poden avaluar són: pestanyes, punts lacrimals, pel·lícula lacrimal, còrnia i limbe esclerocorneal, conjuntiva, vora palpebral, glàndules de Meibomi, esclera, iris, pupil·la i cristal·lí.

 • exploració no invasiva
  Topògraf corneal Keratograph 5

  Instrument d’exploració no invasiva que permet estudiar la morfologia de la còrnia. Ofereix un anàlisi molt complet de la cara anterior de la còrnia permetent detectar alteracions o irregularitats que no serien detectables d’una altra forma. És una prova molt útil per aconseguir una exitosa adaptació de lents de contacte.

 • Tonometria
  Tonometria

  Examen per a mesurar la pressió ocular. És una prova diagnòstica per a la detecció i seguiment del glaucoma, una patologia silenciosa i greu que resulta en pèrdua de visió tant gradual com de manera sobtada.

 • Mòdul d'ull sec
  Mòdul d'ull sec

  Estudi de la pel·lícula lacrimal i de les diferents estructures de l’ull que intervenen en la sequedat ocular a través d’un programa específic del Topògraf corneal Keratograph 5.

 • Realitat virtual
  Realitat virtual

  Última tecnologia que ajuda a potenciar l’eficàcia del tractament de l’ambliopia i disfuncions binoculars. A través de diferents jocs, aconseguim millorar el rendiment ocular amb molta precisió.

 • Fototerapia
  Fototerapia

  Tractament optomètric que utilitza la llum a diferents freqüències per a estimular la bioquímica del cervell a través de la visió. Ajuda a connectar correctament l’estimulació lumínica captada per la retina amb altres parts del cervell.

 • Lente neurofuncionals
  Lente neurofuncionals

  Lents especials sense graduació que tenen com a objectiu corregir la percepció visuo-espacial del pacient, modificant virtualment la posició on estan els objectes per a percebre’ls correctament.

Anar a ull sec
93 170 81 74
Cierre

The Perfect Sense, el teu centre de salut visual

Felicitats, estàs a punt de fer el primer pas per a començar a cuidar de la teva visió.
Explica'ns més sobre tu per a poder-te assessorar sobre un possible diagnòstic.
En finalitzar, si ho desitges, t'indicarem com millorar la teva simptomatologia sense compromís.

Gràcies

La teva solicitut de cita s'ha enviat correctament.
En breu ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre els nostres serveis.
Fins aviat!
Anterior