ca
93 170 81 74
The perfect sEnse
Demana cita Test en línia

Les nostres especialitats

Contactologia avançada

Les lents de contacte són una manera de compensar la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o la presbícia.

Avaluant exhaustivament a cada pacient, i amb l'ajuda de la topografia corneal, realitzem adaptacions de lents de contacte personalitzades, amb un alt índex d'adaptabilitat.
ajuda de la topografia corneal
Busquem l'adaptació perfecta als teus ulls

Depenent del teu estil de vida, dels teus paràmetres oculars i de la qualitat de la pel·lícula lacrimal, triarem la lent de contacte que millor s'ajusti a les teves necessitats.

Lents de contacte nocturnes

Ortoqueratologia o lents Orto-k

La ortoqueratologia és una tècnica segura i reversible en la qual, mitjançant l’ús nocturn d’unes lents de contacte especials, es moldeja la còrnia de tal manera que s’aconsegueix una bona visió durant tot el dia sense necessitat de portar ulleres ni lents de contacte.

Resulta una opció molt interessant per a esportistes, persones que treballin en ambients de pols o persones que vulguin prescindir de les seves ulleres o lents de contacte durant el dia.

Aquesta tècnica s’utilitza cada vegada més en nens i joves ja que s’ha demostrat en repetits estudis científics els efectes significatius que ofereixen per al control de la miopia en comparació amb altres mètodes de correcció convencionals.

Ortoqueratologia o lents Orto-k
Lents de contacte diürnes

Lents de contacte toves

Les lents toves o hidrofíliques són les més populars avui en dia.

  • Lents toves de correcció de la graduacióSón còmodes, s'adapten ràpidament a l'ull i es reemplacen després d'un interval recomanat. Corregeixen miopia, hipermetropia i astigmatisme.
  • Lents toves multifocalsPer a pacients que necessiten veure bé tant de prop com de lluny, són una bona alternativa a les ulleres progressives.
  • Lents cosmètiquesEs poden utilitzar sense graduació per a canviar el color de l’iris, i també s’adapten a pacients amb miopia, hipermetropia o astigmatisme.
  • Lents protètiquesDissenyades per a millorar l’estètica en aquells pacients amb irregularitats a la superficie ocular. Poden tenir graduació o, inclús, la pupil·la tintada per a corregir el defecte. També estan aconsellades per aquells pacients que tenen lesions a l’iris que els hi provoca enlluernament, com podria ser una iridotomia, o en una cirugía refractiva sense èxit, on s’ha hagut d’explantar una lent d’ancoratge iridià.
  • Lents fantasiaLents, amb i sense graduació, amb dibuixos i formes especials, pensades per a disfresses o caracterització.

Lents de contacte rígides o semirígides

Aquestes lents mantenen la seva forma i permeten un lliure pas d’oxigen a la còrnia.

  • Lents rígides o RPG de correcció de la graduacióProporcionen una millor visió i una major durabilitat, tot i que sovint requereixen un període d’adaptació per a que siguin tant còmodes com les toves. Corregeixen miopia, hipermetropia i astigmatisme.
  • Lents de contacte rígides o RPG multifocalsPer a pacients que necessiten veure bé tant de prop como de lluny, són una bona alternativa a les ulleres progressives.

Lents per a irregularitats cornials

Les lents de contacte indicades per a aquest tipus de pacients són lents de contacte rígides cornials amb disseny especial, lents de contacte híbrides o lents de contacte esclerals.

  • Lents híbridesMés còmodes per a pacients que no tolerin les lents de contacte rígides, al tenir una zona de suport de material tou.
  • Lents esclerals Lents de contacte rígides de gran tamany que es subjecten a la part blanca de l’ull (esclera). Són molt còmodes ja que l’esclera és un teixit menys sensible que la còrnia. Estan indicades en pacients amb còrnia irregular (queratocon, queratoplasties, anells intracornials) quan les lents rígides cornials els hi provoquen molèsties, o en pacients amb sequedat ocular ja que afavoreixen la hidratació.

La teva cita para Contactologia avançada

Gràcies,

La teva solicitut de contacte s'ha enviat correctament.
En breu ens possarem en contacte amb tu per confirmar-te el dia de la visita.
Fins aviat!

Demanar una altra cita
Anar a control de la miopia
93 170 81 74
Cierre

The Perfect Sense, el teu centre de salut visual

Felicitats, estàs a punt de fer el primer pas per a començar a cuidar de la teva visió.
Explica'ns més sobre tu per a poder-te assessorar sobre un possible diagnòstic.
En finalitzar, si ho desitges, t'indicarem com millorar la teva simptomatologia sense compromís.

Gràcies

La teva solicitut de cita s'ha enviat correctament.
En breu ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre els nostres serveis.
Fins aviat!
Anterior